» Keerpunt '98 in Castelré

[]Marie-Louise van den Broek, geboren in Meerle, 41 jaar, gehuwd, 3 kinderen.
Marie-Louise woont in Castelré, Hooiberg 10.
Zij is huisvrouw en werkt parttime in een bloemisterij.
Bestuurservaring: bestuurslid werkgroep KLJ (vergelijkbaar met de KPJ), bestuurslid KVLV-Minderhout (vergelijkbaar met KVO).
Hobby's: klussen, tuinieren, politiek.
Collectant van de Nierstichting in Castelré.
Marie-Louise staat op de 6e plaats van de kandidatenlijst van Keerpunt '98

Stan Aerts, geboren in Castelré, 52 jaar, gehuwd, 2 kinderen.
Stan woont in Castelré, Groeske 11.
Hij werkt op het slachthuis in Meer en heeft een boerderij waar hij zoogkoeien houdt.
Bestuurservaring: al 25 jaar coördinator van gouden bruiloften in Castelré, al 18 jaar lid van de dorpsraad van Minderhout, lid van de Kerkfabriek Minderhout, mede-oprichter en -organisator van de dorpsquiz Minderhout en meiboomfeesten Minderhout.
Stan is een groot voorstander en pleitbezorger van een gezonde en sterke agrarische sector en ijvert al vele jaren voor de verharding van het toeristisch fietspad op het Groeske.
Stan staat op de 15e plaats van de kandidatenlijst van Keerpunt '98.

Keerpunt '98 wil Castelré de plaats geven die het verdient. Met respect voor en behoud van haar specifieke positie dient Castelré een volwaardige plaats te krijgen in de politieke besluitvorming van onze gemeente. Met, indien mogelijk, een lid in de Raad (wij hopen dat we die kunnen leveren). In ieder geval met een goede vertegenwoordiging in de achterban van de politieke partijen. Keerpunt '98 heeft met deze twee kandidaten een goede en actieve vertegenwoordiging. Twee kandidaten die ook heel goed het karakter van de Castelse bevolking vertegenwoordigen; Nederlanders met wortels in België. En daar is niks mis mee. Wij zijn er van overtuigd dat zij de komende vier jaar hun bijdrage zullen leveren aan de discussies in onze achterban en op deze manier ook de standpuntbepaling van onze partij zullen beïnvloeden. Als Keerpunt '98 in het College zou komen, en dat hopen we, kunnen zij met die invloed nog meer betekenen voor Castelré.

Wij zijn ook blij dat de agrarische sector in onze partij vertegenwoordigd is. Het is heel belangrijk voor ons ook de belangen van deze beroepsgroep in onze discussies mee te kunnen nemen. Vooral dat de argumenten ingebracht worden door mensen die weten waar ze het over hebben vinden we zo goed. Ook voor de agrarische sector is het belangrijk vertegenwoordigd te zijn in meerdere partijen, zij is tenslotte een deel van de samenleving. De neiging om zich te verenigen in één partij heeft tot gevolg dat er mentaliteit van "wij tegen de rest" ontstaat. Dat is slecht voor iedereen. Wij hopen dat we een eerste aanzet kunnen geven om dit te doorbreken.